ПАТ «Київоблгаз» викриває шахраїв

Із метою попередження, викриття шахрайських дій та виявлення «незаконних схем», які можуть компрометувати діяльність компанії, відділ економічної безпеки ПАТ «Київоблгаз» постійно співпрацює з правоохоронними органами.

Так, на початку лютого місяця 2019 року правоохоронними органами Київщини у співпраці з відділом економічної безпеки ПАТ «Київоблгаз» було викрито особу, яка вимагала незаконним шляхом кошти від громадянина за коригування технічних умов.

На теперішній час триває досудове розслідування та подальша співпраця, щодо виявлення причетних осіб до створення «незаконних схем».

Шановні мешканці Київщини!

Просимо Вас своєчасно та оперативно реагувати на дії підозрілих осіб чи сторонніх підрядних організацій, які представляючись працівниками компанії обіцяють за допомогою незаконних дій владнати Ваші питання:

– проектування та будівництва газових систем;

– пришвидшення етапів роботи газорозподільної організації, які за нормами мають проводитись довше;

– або інших питань, що стосуються газопостачання.

У разі виникнення підозри шахрайства просимо Вас миттєво надавати інформацію до відділу економічної безпеки ПАТ «Київоблгаз» за телефоном 044-428-98-44 або безпосередньо звертатися до правоохоронних органів. В свою чергу ПАТ «Київоблгаз» реагуватиме на подібні дії відповідно до чинного законодавства.

Крім того, нагадуємо, що з метою надання якісних послуг з питань газопостачання, створені Центри обслуговування клієнтів, які працюють за принципом «Єдиного вікна», тобто один оператор допомагає вирішити всі Ваші питання на місці уникаючи великої кількості посередників.

Додати коментар