Відбулися громадські слухання проекту містобудівної документації «Детальний план території обмежений вулицями Київська, Покровська, Михайла Сікорського та міжквартальним проїздом між житловими багатоквартирними будинками по вулиці Покровська, 47 та Покровська, 49 в місті…”

1 березня в приміщенні залу засідань міської ради відбулися громадські слухання проекту містобудівної документації «Детальний план території обмежений вулицями Київська, Покровська, Михайла Сікорського та міжквартальним проїздом між житловими багатоквартирними будинками по вулиці Покровська, 47 та Покровська, 49 в місті Переяслав-Хмельницький Київської області».

У роботі засідання взяли  участь 14 осіб, в тому числі представники виконавчого комітету, громадськості та розробники проекту містобудівної документації – ТОВ «ПРОЕКТГЕНПЛАН».

У ході громадських обговорень, які відбувались з 5 лютого по 6 березня ц.р., до представленого проекту містобудівної документації не надійшло жодних зауважень та пропозицій.

Присутні розглянули та обговорили проект містобудівної документації.

За результатами обговорення  депутат міської ради Юрій Шинкар Шинкар зазначив, що на його думку, на детальному плані території недостатня кількість місць для паркування автомобілів та запропонував за можливості додатково влаштувати відкриту автостоянку поряд із багатоквартирним житловим будинком №47, що знаходиться по вул. Покровській.

В цілому, представлені матеріали було схвалено як такі, що відповідають законодавчим нормам і нормативно правовим актам, державним будівельним нормам та рекомендовано подати проект на розгляд архітектурно-містобудівної ради.

Додати коментар