Семінар для працівників освіти «Моя професія: консультаційна мережа» – новітній крок у виборі професії!

27 лютого 2019 року в приміщені Переяслав – Хмельницької міськрайонної філії КОЦЗ відбувся семінар для працівників освіти, презентація профдіагностичного комплексу «Моя професія:консультаційна мережа».

Захід відкрила директор філії Любов Красова, яка розповіла про послуги служби зайнятості, акцентувала увагу на активній участі у проведені профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю. Фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Оксана Мороз оголосила мету заходу, цілі та завдання, які стоятимуть перед учасниками та провела презентацію проекту.

Мета заходу полягає у проведенні інформаційної компанії, щодо роботи даного сервісу та залучення якомога більше учнів 9-11 класі до тестування у он-лайн форматі. 

В заході взяли участь 18 представників шкіл міста, району та об’єднаних територіальних громад, а саме, психологи, соціальні педагоги, завучі з навчально – виховної роботи та вчителі, які відповідають за профорієнтаційну роботу на місцях.

А також під час семінару інформували про інформаційні ресурси партнерів Державної служби зайнятості: сайт «CareerHub, проекти «Академія навичок», «LingvaSkills», «Prometheus» .

Захід пройшов з елементами діалогу та дискусії. Освітяни внесли свої пропозиції, щодо шляхів залучення учнів до дистанційного тестування та проведення інформаційної компанії серед батьків, вчителів.

Зустріч пройшла з користю для кожного учасника заходу. 

Додати коментар