Співпраця освітян у місті

Нещодавно на базі Переяслав-Хмельницької ЗОШ І-ІІІ ступенів  №2 відбувся майстер-клас вчителів початкових класів для керівників шкільних консультативно-методичних пунктів Переяслав-Хмельницького міста, району, Студениківського та Дівичківського ОТГ.

 З вітальним словом до гостей звернулись директор ЗОШ І-ІІІ ст.. №2 Валентина Одинець, яка ознайомила присутніх з історією даного закладу,сучасними формами та методами роботи вчителів та завідуюча міським методичним кабінетом Ірина Божко,яка ознайомила присутніх зі змістом, метою та очікуванням даної зустрічі.

Учителі початкових класів закладу, Людмила Дерій та Олеся Сливка, ознайомили з перевагами та результативністю науково-педагогічного проекту «Інтелект України».

Учитель початкових класів Валентина Никоненко презентувала дослідно-експериментальну роботу всеукраїнського рівня «Технологія навчання учнів початкової школи» «Smart Kids»  та «Клас Розумників», провела тренінг на тему: «Використання електронних освітніх ігрових роздумів», показала переваги даного експерименту в досягненнях своїх учнів.

Методист міського методичного кабінету Ніна Бутник провела з присутніми дискусію щодо використання в початковій школі нових технологій навчання.

В обговореннях взяли участь методист районного методичного кабінету Наталія Левченко, вчителі шкіл району та об’єднаних  територіальних громад.

 

Начальник відділу освіти                                                        П.М. Ярмоленко

 

 

Додати коментар