В КОДА пройшла конференція з питань впровадження політики енергоефективності на Київщині

Сьогодні, 5 лютого, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук провів конференцію, на якій було розглянуто та проаналізовано стан впровадження політики енергоефективності та енергозбереження в Київській області. Участь у конференції взяла заступник міського голови Наталія Устич.

У ході засідання була проведена презентація спільного проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES). Проект надаватиме підтримку об’єднанням співвласників будинків у формуванні, організаційному становленні та подальшому впровадженню енергоефективних рішень.

Очікується, що з середині 2019 року учасники проекту зможуть самостійно залучати кошти на енергозберігаючі проекти. Також проектом планується широкомасштабна інформаційна кампанія для підвищення обізнаності жителів Київської області з питань енергозбереження та енергоефективності.

Проект розрахований на два роки і впроваджуватиметься у тісній співпраці з Фондом енергоефективності та Міжнародною фінансовою корпорацією.

Проект запрошує до співпраці: представників ініціативних груп, мотивованих до створення ОСББ, представників житлово-будівельних кооперативів, що мають намір реорганізуватися в ОСББ та представників діючих ОСББ, які потребують підготовки та навчання.

Подати заявку на участь в проекті HOUSES можна за посиланням http://houses.in.ua/
Контактна особа в Київській області – Сівілія Черман, тел. 050-474-47-25,

e-mail: siviliia.cherman@undp.org

Додати коментар