Першим заступником голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації призначено Андрія Коркача

30 січня розпорядженням голови Переяслав-Хмельницької РДА Юрія Клименка на посаду першого заступника голови РДА призначено Коркача Андрія Григоровича (38 років).

Андрій Коркач вищу освіту здобув у Національному технічному Університеті України «КПІ» м. Київ. Є депутатом Переяслав-Хмельницької районної ради VII скликання та головою постійної комісії районної ради з питань екології, рекреації, використання земель та природних ресурсів.

Тож 31 січня в залі РДА зібралися працівники відділів та управлінь райдержадміністрації, а також колектив районної ради. Новопризначеного першого заступника голови райдержадміністрації представив голова РДА Юрій Клименко. До привітань приєднався голова Переяслав-Хмельницької районної ради Петро Качкалда та зазначив, що Андрій Григорович володіє високими професійними якостями, має активні як громадську, так і життєву позиції.

В свою чергу Андрій Коркач наголосив, що готовий до співпраці, завдяки якій можна досягти високих показників – повідомляється на сайті Переяслав-Хмельницької РДА.

Додати коментар