Капітана першої переяславської команди забрали до київського “Динамо”

15-16 грудня в спортивному залі педуніверситету відбувся турнір з футзалу серед юнаків 2007-2008 р.н., присвячений Дню Збройних Сил України.

У турнірі взяли участь вісім команд: “Карань” (Бориспільський район), ДЮСШ м. Канів, “Дружба” (м. Березань), ДЮСШ м. Баришівка, “Фаворит” (м. Бориспіль), ДЮСШ м. Прилуки та дві команди господарів.

Спочатку провели ігри в двох групах. Першу гру в групі “А” команда ДЮСШ Переяслав-1 провела проти ФК “Дружба” і перемогла 4:0. В другій своїй грі переяславські футболісти розгромили канівських спортсменів 11:0, у третій – ФК “Карань” 7:0.

У групі “Б” всіх трьох своїх суперників перемогла команда ДЮСШ Баришівка, зокрема і ДЮСШ Переяслав-2 з рахунком 3:2. Наша друга команда зуміла отримати перемоги в двох інших поєдинках: з ДЮСШ Прилуки – 3:2 та ФК “Фаворит” 2:1 і здобула право поборотися за бронзову нагороди з ФК “Дружба”.

У другому таймі гри за третє місце березанці забили два вирішальні м’ячі і перемогли 4:2, оформивши бронзові нагороди.

В головному фіналі зустрілись баришівські футболісти та перша переяславська команда. Вже на другій хвилині господарі відкрили рахунок і повністю контролювали хід гри, але в кінці тайму наш захисник і воротар не розібрались в простій ситуації і “привезли” собі гол. Тож перша половина зустрічі закінчилася внічию 1:1. Але в другому таймі переяславці не дали жодних шансів супернику, забивши п’ять м’ячів. У підсумку переконлива перемога 6:1.

Таким чином переможцем турніру стала команда «Переяслав-1», срібні медалі – у ДЮСШ Баришівка, бронзові – у ФК “Фаворит”. Команди нагороджені кубками, гравці – грамотами та медалями.

Також були нагороджені найкращі футболісти в кожній команді та найкращі гравці за амплуа.

Кращий гравець в першій нашій команді і її капітан Ростислав Човгаленко (гімназія) з лютого 2019 р. зарахований у дитячу академію ФК “Динамо” (Київ). Кращим нападником став В’ячеслав Мороз (Дівичківська ЗОШ). У другій команді кращим захисником визнали Стаса Горбового (ЗОШ №2), кращим гравцем Германа Дорошевіча (гімназія).

Всі ці гравці отримали призи від міського і районного осередків Радикальної партії Олега Ляшка та СТ “Критий ринок”.

Спонсори турніру: ВКФ “Укрпромпостач”, МДЦ “Біо-Плюс”, підприємці: Володимир Аландарєв, Олександр Аракелян, Віктор Нестерюк, Сергій Зелезінський.

В’ячеслав Заболотній, тренер ДЮСШ

Додати коментар