Микола Дебеляк виборов «срібло»

6  грудня  на базі  Навчально-виховного комплексу допрофесійної підготовки та технічної творчості  м. Києва відбувся ІІІ (обласний) етап  Всеукраїнських відкритих змагань серед учнівської молоді із судномодельного спорту Київщини.

У заході взяли  участь 10 команд Київської області (70 учасників), серед них,   команда нашого міста –  позашкільний заклад відділу освіти  Клуб юних моряків (керівники гуртків – В.Г. Горбаченко та О.В. Якименко).

Програма змагань складалася з особисто-командної першості у класах моделей: військового, цивільного, підводного судна та моделей власної конструкції.

Під звуки Державного Гімну урочисто підняла синьо-жовтий символ нашої країни, давши офіційний старт змаганням, команда – переможець Змагань – 2017 року м. Васильків. Почесні гості на церемонії відкриття Всеукраїнських змагань радо вітали учасників змагань.

Після урочистих промов присутні отримали можливість розглянути всі моделі, представлені на змагання.

Після підбиття підсумків,згідно з результатами та за рішенням суддівської колегії, наша команда посіла ІV місце. А Дебеляк Микола,  у класі моделей  ЕX-600  отримав грамоту та медаль за ІІ місце.

Судномоделізм – один з тих видів спорту, який поєднує у собі хобі, сучасні технології і мистецтво, розвиває логічне мислення, знайомить із досягненнями технічної галузі, формує навички роботи з інструментами, а також протягом усього процесу від створення моделі корабля і до участі у змаганнях виховує силу волі і характер. Заняття судномоделізмом є добрим початком у вихованні майбутніх інженерів, конструкторів і просто творчих людей, від яких залежить розвиток і процвітання нашої Батьківщини.

БАЖАЄМО  учасникам змагань творчої енергії та впевненості в собі, успіхів та  подальших ПЕРЕМОГ!!!!!!

Додати коментар