День Збройних Сил України в ліцеї-інтернаті “Патріот” (Фоторепортаж)

6 грудня з нагоди Дня Збройних сил України у КЗ КОР “Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот»” відбулися урочистості та святковий концерт. Директор закладу Василь Козій привітав усіх присутніх зі святом, зазначив, що професія військовослужбовця нині стає   престижною і потрібною суспільству, тож до оволодіння нею ліцеїсти повинні віднестись  з усією відповідальністю , побажав присутнім аби їм ніколи не довелось застосовувати здобуті знання в умовах реальних бойових дій.

Разом із заступником директора з військово-спортивної роботи Анатолієм Шмалієм вручили чергові звання “віце-сержантів” ліцеїстам закладу.

Заступник міського голови Валентина Губенко вручила Василю Козію Почесну грамоту Київської облради з нагоди Дня Збройних сил України. Також цього дня він отримав і відзнаку народної пошани “За заслуги” –  від ГО «Звитяга», а медалі від ВО “Україна” “За Службу Україні” отримав – Анатолій Шмалій та “За сумлінну працю” Володимир Степаненко, учитель фізичної культури ліцею-інтернату. Нагороди вручали заступники військового комісара Переяслав-Хмельницького ОВК В’ячеслав Пронін та Федір Гуленко, дякуючи офіцерам запасу ліцею-інтернату за їхній внесок у військово-патріотичне виховання молоді та їхні особисті заслуги як військових офіцерів у відставці.

На свято до ліцеїстів прибув і заступник командира військової частини 3070 НГУ “Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр підготовки підрозділів” полковник Максим Барилко, який запросив ліцеїстів на церемонію проведення Військової присяги гвардійцями, яка відбудеться 8 грудня 2018 року. Отримали ліцеїсти вітання і напутні слова від директора НІТ ПК Леоніда Новохатька, який подарував для музею ліцею-інтернату архівне фото випускників 1964 року, а також системний блок комп’ютера з найновішим програмним забезпеченням.

До Дня Збройних Сил України учні ліцею-інтернату провели благодійну акцію “Привітай солдата!” та підготували свої посилки з гостинцями та малюнками захисникам України, які передали в зону бойових дій на Донбасі.

 

 

 

Додати коментар