Президент на Івано-Франківщині розкрив секрети пришвидшення економічного зростання

Запроторити за грати розкрадачів грошей на дороги і показати громадянам, скільки премій виписують собі місцеві чиновники – Президент на Івано-Франківщині розкрив секрети пришвидшення економічного зростання. Петро Порошенко взяв участь у раді регіонального розвитку і дав задачі на найближчі пару років місцевим управлінцям.

Гроші на ремонт доріг, реформу медицини на селі та розвиток регіонів є, а той, хто каже, що їх немає – бреше або краде. Президент зробив кілька жорстких заяв під час зустрічі з управлінцями на Франківщині. Проконтролювати свою владу Глава держави запропонував самим громадянам – для цього звернувся до Мніфіну аби той розкрив доступ до місцевих бюджетів і дав можливість всім перевіряти як витрачаються гроші.

Петро Порошенко, Президент України

Яка була зарплата?  4000 грн., а після об’єднання в ОТГ – 39 000. Все, децентралізація завершилася. Що трохи залишилося – на депозит. Перед виборами – куплю голоси і ще раз оберусь. Я  не для цього робив децентралізацію. Я думаю, що такому голові буде важко відповісти на питання куди поділися гроші. Нехай пояснить, чому на вулиці немає світла, а гроші на депозиті. Нехай пояснить чому садок не відремонтований, а працівникам виплачують шалені премії. 

Кілька годин свого часу Президент присвятив спілкуванню із місцевою молоддю. Глава держави поговорив зі студентами про процеси, які зараз відбуваються в країні, закликав їх бути активними і небайдужими.
 
Відео доступне для перегляду за посиланням.

Додати коментар