Відбулася щотижнева апаратна нарада

3 грудня  міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та підсумував події, які відбулися в Переяславі.

Зокрема, 27 листопада з робочим візитом до міста завітав новопризначений  голова Київської ОДА Олександр Терещук. Він  зустрівся із депутатським корпусом, громадським активом і жителями міста Переяслава-Хмельницького та району.

29 листопада в приміщенні облдержадміністрації було проведено зустріч, яку ініціювали активісти нашого міста, стосовно питання законності діяльності ТЕС.  У ході спілкування голова Київської ОДА дав доручення профільним структурам детально вивчити ситуацію, проте ключовим фактором у прийнятті будь-якого рішення стануть вироки судів, які нині відбуваються.

Привітав Тарас Вікторович Наталію Устич із призначенням на посаді заступника міського голови з питань  діяльності виконавчих органів ради, та закликав її продовжити роботу по залученню інвестицій у місто.

Міський голова вкрай незадоволений виконанням його доручень деякими відділами міської ради, давши їм найкоротші терміни на виправлення ситуації.

Представник ДПРЧ-27 прозвітував, що за минулий тиждень сталася пожежа в житловому будинку, з вини господаря, який необережно повівся з вогнем. Постраждалих немає.  Тарас Вікторович дав доручення поновити інформацію на телебаченні та у соцмережах про правила безпечного поводження з вогнем у опалювальний період. Також гостро поставив питання про встановлення пунктів обігріву на території міста. Директору Центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів Раїсі Головановій дано вказівку приймати і розміщати по можливості всіх людей, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, на тимчасове проживання до Центру, на період зими.

Начальник управління праці та соціального населення Микола Гуща  повідомив, що процес нарахування субсидій жителям міста проходить вчасно і в повному обсязі. На сьогодні звернулося 5163 сімей, отримали субсидію 4829 сімей, відмовлено 156 сім’ям.

Секретар ради Петро Бочарін повідомив, що чергова 61 сесія, пройшла плідно, по всіх питаннях було прийнято відповідні рішення.

По закінченні цієї апаратної наради Тарас Вікторович мав зустріч із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та детально обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Міський голова дав доручення:

Начальнику управління капітального будівництва та ЖКГ Олені Шосталь стежити за наданням своєчасних та повних відповідей на звернення жителів міста і депутатів.

Заступнику міського голови Наталії Устич спільно із начальниками відповідних структур детально зайнятися питанням введення в експлуатацію громадської вбиральні, що знаходиться в центральному парку міста.

Начальнику ВУКГ Віктору Коркачу спільно із начальником ВУЖКГ Олександром Слюсарем стежити за якісною очисткою від снігу та вчасною посипкою піскосумішшю прибудинкових територій, дворів, доріг, тротуарів та заїзних кишень по місту.

Додати коментар