Голова КОДА Олександр Терещук поспілкувався із жителями Переяславщини (Фоторепортаж)

Сьогодні, голова Київської ОДА Олександр Терещук зустрівся із депутатським корпусом, громадським активом і жителями міста Переяслава-Хмельницького та району. На зустрічі також були присутні керівники усіх структурних підрозділів Київської ОДА, керівництво району, міський голова Тарас Костін, його заступники, голови сіл та ОТГ, представники установ  та організацій Переяславщини.

Ще на початку зустрічі Олександр Дмитрович виголосив, що сьогодні одними із основних завдань є захист соціально незахищених категорій населення, а також безпека жителів Київщини, на фоні останніх подій у країні.

Водночас незмінними питаннями, над якими потрібно працювати, і це визнав Олександр Терещук, залишаються проблеми ремонту доріг та якості виконання цих ремонтів, виділення ділянок учасникам АТО, облаштування спортивних майданчиків та футбольних полів зі штучним покриттям, ремонту та укомплектування усім необхідним соціальних закладів, перенесення пам’ятника “дружби двох народів” із центральної площі міста, питання документального упорядкування лісів, побудова притулку дляч безпритульних тварин, вирішення проблеми сміттєзвалища біля села Велика Каратуль, діяльність норкової ферми «Вікінг» (с. Велика Каратуль) та соціального захисту чорнобильців – питання, які піднімали у ході зустрічі жителі Переяславщини. Самі ж переяславчани з-поміж інших озвучили наболіле питання щодо законності роботи ТЕС.  Із профільними структурами,  громадським активом та самими представниками ТЕС голова КОДА пообіцяв обговорити саме це питання на спеціальній зустрічі, яка має відбутися вже найближчого четверга у стінах КОДА.

Оскільки нарада проводилася в форматі «питання-відповідь», то очільник області залучав до обговорення проблем всіх відповідальних осіб, а його помічники занотовували все до протоколу, аби в майбутньому мати можливість проконтролювати вирішення кожного питання.

«Сьогоднішня виїзна нарада організована для того, аби зустрітися з громадськістю, дізнатися, які наразі існують найболючіші проблеми, скласти протокол, і вирішити всі ці питання, залучивши максимум органів центральної влади, які працюють в області й відповідають за це. Протокол наради буде оприлюднено на офіційному сайті, відповідно працівники ЗМІ та громадськість зможуть контролювати нашу роботу», – прокоментував голова КОДА Олександр Терещук.

Також губернатор повідомив, що задля обміну інформацією бв створений телефон довіри у((044) 286 84 11), який працює з 09:00 до 18:00 год. Він пообіцяв вивчати питання, які надходять туди, і максимально робити все задля їх вирішення.

Новий голова КОДА запевняє, що прийшов на посаду “…не гратися в політику, а навести порядок в області”. Також він закликав присутніх забути про політичні розбіжності та працювати спільно на благо Київщини і її жителів.

“Я вважаю, що сьогодні всі чиновники мають йти до громади, спілкуватися з нею, взаємодіяти. Влада повинна допомагати і працювати для людей. Також важливе значення для ефективної роботи має взаєморозуміння і співпраця з усіма органами, фракціями, партіями, обласною радою…” – вважає голова КОДА.

У ході зустрічі Олександр Терещук доручив керівникам відповідних структурних підрозділів КОДА та міської та районної адміністрацій врегулювати вищезазначені проблемні питання. «Сьогодні я приїхав, щоб поговорити з людьми та зайнятися вирішенням проблем наших громадян. Питань дуже багато. Тому я залучу максимум зусиль органів центральної влади, мобілізую роботу всіх служб задля допомоги людям, які цього потребують. Адже, соціальний захист найбільш вразливих категорій населення – головне завдання, яке я ставлю перед собою. Громада – це той важіль, який наразі повинен керувати і мною, і всіма іншими органами виконавчої влади…»,- заявив очільник області і додав, що планує проводити регулярні виїзні зустрічі з жителями Київщини та Переяславщини зокрема.

Додати коментар