Шостий вантаж гуманітарної допомоги прибув з Німеччини від Олівера Брауна до Переяслав-Хмельницького центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів

Шостий вантаж гуманітарної допомоги прибув нещодавно з Німеччини від Олівера Брауна до Переяслав-Хмельницького центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів. Керівник сервісного центру з обслуговування людей літнього віку «Pik ASZ» Олівер Браун щирий друг нашого міста. Завдяки йому всі пенсіонери та люди з інвалідністю можуть отримати допоміжні засоби пересування через пункт прокату, який знаходиться по вул. Сковороди, 11.

Також Олівер Браун розпочав збір коштів для придбання ліжок у відділення комплексної реабілітації, де перебувають діти з інвалідністю. Перша половина коштів уже надійшла і проводиться моніторинг по закупівлі ліжок. Велика подяка від клієнтів нашого центру за обладнання для стаціонарних відділень, а це: багатофункціональні ліжка, засоби гігієни, меблі, пральні машини, телевізор та інше.

В м. Магдебург вантаж допомогали завантажити студенти нашого університету, які перебували там на практиці. Отримання вантажу стало можливими за підтримки ТОВ «Костал Україна», який постійно допомагає у вирішенні питань транспортування та розмитнення.

Дякуємо всім, хто допомагає та розуміє проблеми літніх людей та людей з інвалідністю!

Додати коментар