Міський голова взяв участь в урочистих заходах, присвячених 20-ти річчю Київського регіонального відділення Асоціації міст України

23 листопада міський голова Тарас Костін взяв участь в урочистих заходах, присвячених 20-ти річчю Київського регіонального відділення Асоціації міст України.

До урочистостей також долучилися міські голови 1998-2005 і 2006-2010 років Григорій Сокур та Іван Якименко відповідно. Свою творчість ювілярам подарувала і місцева зірочка Анна Ляч, виконавши декілька пісенних композицій.

Цього ж дня  іменинники не тільки самі отримували вітання й пам’ятні подарунки, але й самі робили приємні презенти містам-членам АМУ. Так, наше місто теж потрапило в когорту нагороджених: Переяслав-Хмельницький відзначила Київська обласна рада Почесною грамотою, а Голова АМУ Віталій Кличко – Подякою та пам’ятною відзнакою.

Нагадаємо, що головним завданням Київського РВ АМУ визначено захист законних прав та інтересів міст-членів в органах державної влади, підтримка та розвиток місцевого самоврядування в області.

Відділення відповідає на виклики сьогодення, впроваджуючи інновації в місцевому самоврядуванні: системи управління якістю муніципальних послуг (ISO), стратегічне планування, залучення громад до управління, Е-врядування, інформаційно-комунікаційні технології, міжмуніципальну співпрацю тощо. Лідери громад Київщини залишаються серед розробників законодавчої бази місцевого самоврядування, продовжують напрацьовувати  і подавати до центрального офісу АМУ ініціативи та пропозиції щодо формування міжбюджетних відносин, реформування житлово-комунальної сфери тощо.

Переяслав-Хмельницька міська рада вітає Київське регіональне відділення із ювілеєм та бажає подальшого розвитку і успіхів на ниві розвитку місцевого самоврядування на Київщині! 

Додати коментар