Відбулася щотижнева апаратна нарада

26 листопада міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій  підсумував події, які відбулися в Переяславі.

Зокрема, 23 листопада в Переяслав-Хмельницькій міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості відбулась робоча зустріч Міністра державного управління Естонії Янека Мяггі з представниками влади міста та району. Метою візиту було обговорення результатів співпраці у впровадженні інформаційної системи «ВУЛИК» як інструменту автоматизованої роботи ЦНАП та обговорення актуальних питань подальшої децентралізації.

На апаратній нараді також були озвучені актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної і соціальної сфери, медицини, цивільного захисту населення, економіки. Комунальні служби міста працюють в штатному режимі.

 Заступник начальника управління праці та соціального населення Ірина Іванюк повідомила, що процес нарахування субсидій жителям міста проходить вчасно і в повному обсязі.

Начальник відділу  з питань фізкультури, молоді та спорту Валерій Мільгевський повідомив, що на чемпіонаті світу з гирьового марафону наші земляки: Володимир Яковченко та Юрій Голота стали чемпіонами світу.

Наприкінці наради Тарас Вікторович розповів про участь в урочистих заходах присвячених 20-річчю Київського регіонального відділення Асоціації міст України, на якому наше місто отримало відразу 3 нагороди: подяку та пам’ятну відзнаку голови Асоціації міст України і почесну грамоту Київської обласної ради.

Міський голова дав доручення:

Заступникам: підготувати звіт про виконання доручень  міського голови та депутатських запитів.

Начальнику відділу капітального будівництва та ЖКГ Олександру Вітківському та начальнику ВУКГ Віктору Коркачу пришвидшити роботи по демонтажу старої вбиральні і введенні в експлуатацію нової, та ретельно стежити за якістю ремонтних робіт на Борисоглібській площі, ЗОШ №7 та на інших об’єктах. 

 По закінченні цієї апаратної наради Тарас Вікторович мав зустріч із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та детально обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Підсумовуючи нараду міський голова дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

 

Додати коментар