24 листопада у великому спортивному залі ЗОШ №7 відбувся третій тур чемпіонату Київської області з баскетболу серед юнаків 2007 р.н

24 листопада у великому спортивному залі ЗОШ №7 відбувся третій тур чемпіонату Київської області з баскетболу серед юнаків 2007 р.н. Наші юнаки приймали столичний БК «5 Т.Е.А.М.» та боярський БК «ТЕЙВАЗ». Першу гру закінчили поразкою – 13:67 на користь киян. Друга гра також залишилася за суперником з Боярки – 25:87. 
Наша команда переважно складається з юнаків 2008 р.н., а більшість юнаків 2007 недавно почали займатися. Можна відмітити, що порівняно з першим туром, вже не такі розгублені на майданчику, щось виходить забивати, але захист залишає бажати кращого, поки що не встигаємо навіть по швидкості за суперником, хоча різниця у віці лише один рік. Головне не опускати руки, виносити з будь-яких ігор досвід на майбутнє та самовіддано працювати на тренуваннях. 
Наступний тур юнаки 2007 р.н. зіграють 22 грудня у Переяславі.
Склад команди (тренери Альона Тесля та Ірина Бикова): Артем Ваценко – 3 очки, Глєб Відрашку – 2 очки, Ренат Климас – 10 очок, Андрій Кондратенко – 7 очок, Вова Кравченко, Роман Красюк, Іван Лазенко, Ілля Свирид, Артем Сидоренко – 9 очок, Євген Сорока – 8 очок, Євген Чередник.
При нагоді хочемо запросити на тренування юнаків 2005-2011 р.н.

Додати коментар