25 листопада, у нашому місті відбувся третій тур чемпіонату Київської області з баскетболу серед юнаків 2006 р.н

25 листопада, у нашому місті відбувся третій тур чемпіонату Київської області з баскетболу серед юнаків 2006 р.н. Переяслав приймав одного з лідерів чемпіонату – СК «Прогрес» (с.Крюківщина) та минулорічного бронзового призера у цій віковій категорії – БК «Playmaker” (м.Київ). 
Першу гру наші юнаки зустрілися з БК “Прогрес”, гра проходила дуже емоційно, суперники не відпускали у рахунку один одного до самого кінця четвертої чверті, де влучний триочковий суперника перевів гру в додатковий час. А овертайм залишився за гостями, як і перемога у цій грі – 53:48. 
Друга гра з командою «Playmaker», де потрібно відмітити, основні гравці наразі грають чемпіонат України і не приїхали на тур, з перших хвилин визначила лідера, і принесла перемогу команді “Переяслав-2006” – 54:23.
Склад команди (тренер Альона Тесля): Кирило Бородін – 2 очки, Артем Бутник, Артем Василенко – 2 очки, Максим Гутель – 18 очок, Вадим Дарда – 12 очок, Іван Дейнега, Назар Забийворота – 2 очки, Олексій Кобиш, Влад Матвієнко – 2 очки, Захар Одиноков – 14 очок, Максим Сапіташ – 25 очок, Ілля Свирид, Богдан Синиця – 5 очок, Єгор Скрипник – 20 очок.
Наступний тур юнаки зіграють 16 грудня у Боярці.

Додати коментар