Польська агенція з інвестицій та торгівлі запрошує взяти участь у конкурсі Kyiv Tech Hub 2018

Польська агенція з інвестицій та торгівлі сердечно запрошує Вас взяти участь у конкурсі Kyiv Tech Hub 2018. Для українських суб’єктів господарювання, науковців, стартаперів, винахідників та інноваторів це можливість отримати фінансування своїх проектів та шанс виходу на європейські ринки!

Запрошуємо подати заявку на участь до 1 листопада 2018 р. через форму на сайті http://startuphub.pl/kyivtechhub/.  Підсумки конкурсу будуть підведені на конференції у Києві 6 грудня за участю провідних польських інвесторів.  Для участі в ній Фонд Startup Hub Polandобере 30 найкращих команд, які отримають можливість представити свої технологічні рішення та бізнес-моделі. Вони зможуть провести бліц-зустрічі з польськими інвесторами і венчурними фондами.

Конкурс відкриває також додаткові можливості. Фонд Startup Hub Poland надає гранти Poland Prize до 50 000 євро для проектів, які будуть розміщені в Польщі. Polish-Ukrainian Startup Bridge пропонує  доступ до широкого спектру тренінгів для молодих команд в Україні.

Організаторами заходу є Польське Агентство Інвестицій і Торгівлі,  Фонд Startup Hub Poland,  Міністерство Інвестиції і Розвитку Республіки Польща, Польський Інститут у Києві.  Проект реалізується вдруге за підтримки програми Польська допомога Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Додати коментар