Святкування присвоєння почесного звання «Зразковий художній колектив» хореографічній студії “Перлина”

Хореографічна студія «Перлина» Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава-Хмельницького вплела у віночок своїх досягнень загальнодержавне  визнання –  наказом Міністерства освіти і науки від 28.09.2018 № 1035 хореографічній студії «Перлина», керівник Ірина Марченко, присвоєно почесне звання  «Зразковий художній колектив».

В дружньому родинному колі БХТДЮМ святкувало цю подію.  Валентина Губенко, заступник міського голови, Петро Ярмоленко, начальник відділу освіти, вітаючи колектив «Перлини» та його керівника Ірину Марченко, підкреслили їх активну роль в соціально- культурному та освітньому житті міста, області, країни. Директор БХТДЮМ Ніна Товкун зазначила, що це почесне звання – результат спільної роботи креативного і терплячого педагога, старанних і талановитих вихованців, моральної та матеріальної підтримки батьків.

Педагоги та гуртківці підготували подарунки для хореографічної студії – невеличку вітальну  програму – вокальна студія «Акорд» та «Театральна студія «ARTTIME», керівник Анна Сахно, Міська рада дітей Переяслава, координатори Ніна Товкун та Ірина Омельяненко, акробатично-хореографічна студія «Фантазія», керівники Тетяна Ковшун та Анна Наконечна. Від керівників гуртків та вихованців декоративно-ужиткового напрямку:студії образотворчого мистецтва «ART DAY», керівник Марія Губар, гуртків «Паперопластика», керівник Ніна Залевська та «Дизайн композицій», керівник Тетяна Буторіна, герої свята отримали рукотворні подарунки.

  Приємним сюрпризом для Ірини Марченко були вітання від ї її випускниць. А одна із них, Анна Танана, вітала свого педагога та її сьогоднішніх вихованців разом зі своїми вихованцями, маленькими танцюристами. Щирі  слова вдячності за навчання і радості за заслужене визнання роботи колективу лунали від батьків гуртківців.

Солодкий стіл та весела дискотека продовжили святкування.

Ще раз вітаємо наших «Перлинок» та особисто Ірину Марченко! Бажаємо яскравих ідей, наполегливості, здоров`я і нових успіхів!

Додати коментар