Оголошення про проведення відкритого громадського обговорення

ТОВ «Енерго-промислова група «Югенергопромтранс» (КОД ЄДРПОУ (33742752)  повідомляє про проведення відкритого громадського обговорення щодо необхідності встановлення «зеленого» тарифу на виробництво електричної енергії для електростанції на біомасі, розташованої в Київській обл., м. Переяслав-Хмельницький, вул. Героїв Дніпра, 38-А/1  згідно вимог Постанови НКРЕКП № 866 від 30.06.2017.

Відкрите громадське обговорення відбудеться  05.09.2018 року з 10:00 до 12:00  за адресою: Київська область, м. Переяслав-Хмельницький,  вул. Героїв Дніпра, 38-А. 

До громадського обговорення запрошуються представники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, представники громадськості, мешканці міста та інші зацікавлені особи.

Реєстрація учасників громадського обговорення розпочнеться  о 8:30 05.09.2018 року. Просимо мати при собі документ, що засвідчує особу.

Зауваження та пропозиції усіх зацікавлених осіб щодо встановлення «зеленого» тарифу на електричну енергію просимо надсилати протягом 14 календарних днів з дня оприлюднення на офіційному сайті: bio-power.com.ua

Пропозиції надсилати на ім’я генерального директора ТОВ «ЕПГ «Югенергопромтранс» Куковальського Володимира Олександровича на електронну скриньку: zeos@d-net.kiev.ua.

Зауваження та пропозиції, що оформлені не належним чином та не стосуються питань встановлення тарифів до розгляду не приймаються.

Відповідальний за проведення громадського обговорення –  генеральний директор ТОВ «ЕПГ «Югенергопромтранс» Куковальський Володимир Олександрович  (044) 220 14 81.

Генеральний директор

ТОВ «ЕПГ «Югенергопромтранс»

Куковальський. В.О

Додати коментар