Міський голова зустрівся з родинами загиблих учасників АТО

Напередодні святкування Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності, за ініціативою міського голови Тараса Костіна, пройшла зустріч керівництва міста з родинами загиблих учасників АТО. У зустрічі також взяли участь заступник міського голови Валентина Губенко та начальник УСЗН Микола Гуща.

Кожен із загиблих переяславських захисників мав родину, близьких, у багатьох – лишились діти, які потребують виховання та догляду. Завдання держави та, зокрема, міської владизабезпечити сім’ї наших героїв, які загинули на Сході України, усім необхідним. А такожналежним чином вшанувати пам’ять загиблих. У співпраці з їх рідними, ми намагаємося вирішити усі ці питання. Для більш ефективної взаємодії і потрібні такі зустрічі, де рідні кожного загиблого переяславського бійця, мають змогу висловити свої думки та пропозиції, – зазначив Тарас Вікторович.

Під час розмови міський голова привітав родини воїнів АТО із прийдешніми святами та спільно обговорили проблемні питання, з якими доводиться стикатись родинам загиблих переяславських бійців АТО.

Валентина Валеріївна повідомила, що за рішенням профільної комісії та згідно з розпорядженням міського голови 7 родин загиблих воїнів АТО Переяслава отримають матеріальну допомогу в розмірі 1 000 грн. 

На завершення зустрічі Тарас Костін  наголосив, що двері  в його кабінет завжди відкриті для родин людей, котрі боронили нашу українську землю від ворога на Сході нашої Батьківщини.

 

Додати коментар