Відбулася щотижнева апаратна нарада

27 серпня Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, повідомив про події, які відбулися в Переяславі та країні. Міський голова анонсував проведення чергової робочої наради з приводу відокремлення Управління КБ та ЖКГ в самостійну структурну одиницю, що дасть можливість її працівникам повністю контролювати якість проведення у місті капітальних і поточних ремонтів, а відтак і нести повну відповідальність за втілення профільних проектів у життя.

Тарас Костін дав доручення:

заступнику міського голови Валентині Губенко розглянути варіанти входження до складу конкурсної комісії, яка обиратиме директора Комунального некомерційного підприємства Переяслав-Хмельницької районної ради “Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня”, представників від міста, які могли б надати свої зауваження та пропозиції стосовно того чи іншого кандидата;

начальнику управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування, земельних відносин та ДАБК Михайлу Юденку проконтролювати, щоб врізка до водопровідної мережі та монтаж нових водопровідних мереж відбулася у найкоротші терміни аби жителі мікрорайону Підварки та центральної частини міста не відчували незручностей у зв’язку із відсутністю води.

Секретар ради Петро Бочарін повідомив, що чергове засідання сесії міської ради відбудеться 30 серпня.

Заступник міського голови Валентина Губенко доповіла, що 28 серпня на 10 годину відбудеться традиційна серпнева конференція педагогічних працівників, а із 30 серпня по 9 вересня у центрі міста, згідно із рішенням членів виконавчого комітету, відбудеться виставка-ярмарок товарів – одягу, взуття, трикотажу вітчизняних виробників.

Начальник відділу КБ та ЖКГ Олександр Вітківський доповів, що проекти по поточному ремонту вул. Кузнєцова та вул. Поліська знаходяться на експертизі.

Представник ЦРЛ Наталія Царенок повідомила, що 17 серпня, на сесії районної ради назву Комунального закладу “Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня” було змінено на назву Комунальне некомерційне підприємство Переяслав-Хмельницької районної ради “Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня”.

Посада директора цього підприємства нині є вакантною, але обиратиметься він за конкурсом. Його обов’язки наразі виконує Кузьменчук Лариса Василівна. Заступником директора по дитинству та пологовій допомозі є  Бєлущенко Антоніна Петрівна, а головним бухгалтером – Малікова Лідія Михайлівна.

***

По закінченні цієї наради міський голова провів апаратну нараду за участю керівників комунальних служб міста та представників профільних структурних підрозділів виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Підсумовуючи нараду міський голова дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

 

 

 

Додати коментар