Міський голова провів апаратну нараду

30 липня Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та повідомив про події, які відбулися в Переяславі та країні.

Тарас Костін дав доручення:

першому заступнику міського голови Григорію Карнауху пришвидшити вирішення питання щодо рекультивації сміттєзвалища та фінансування цих робіт;

постійно тримати на контролі питання стерилізації та перетримки безпритульних собак;

вияснити на якій стадії наразі знаходяться проекти по капремонту вул. Грушевського та вул. Борисівське поле і повернути на доопрацювання проект по вул. Сковороди;

проконтролювати якість робіт по утепленню ЗОШ №7 і забезпечити належний технагляд;

керуючій справами виконкому Валентині Гринець розпочинати оформлення запрошень до Дня міста та щонеділі доповідати про проведену роботу по підготовці до відзначення цієї визначної для жителів Переяслава події.

Керівництву цеху Благоустрій вивезти сміття, яке цими вихідними зібрали активісти очищаючи річку Альта та її прибережні зони.

Секретар ради Петро Бочарін повідомив, що позачергова сесія міської ради відбудеться 3 серпня, а чергове засідання – 30 серпня.

Начальник управління економіки Наталія Устич розповіла про семінар із розробки цільових програм на якому нещодавно перебувала. Тарас Вікторович наголосив, що подібні семінари, навчання та курси підвищення кваліфікації мають відвідувати якомога більше працівників органів місцевого самоврядування, щоб нові знання та практики втілювати у життя вже у Переяславі.

Начальник служби у справах дітей та сім’ї Катерина Лой проінформувала присутніх про те, що віднині керована нею служба уповноважена надавати статуси дітям, які постраждали внаслідок бойових дій на окупованих територіях.

Начальник управління соціального захисту населення Микола Гуща повідомив про роботу із зверненнями жителів міста по відшкодуванню коштів за невикористану субсидію за індивідуальне газове чи електричне опалення,  та пільгових проїзних талонах, доповів також про надання матеріальної допомоги учасникам АТО у рамках обласної програми.

В.о. головного лікаря ЦПМСД Олена Базель наголосила, що вже п’ятнадцять тисяч триста переяславців підписали декларації із лікарями.

В.о. начальника Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області Тетяна Бугай доповіла про ситуацію, що трапилася із затримкою пенсій і запевнила, що наразі ситуація під контролем.

Додати коментар