Відбулася нарада за підсумками роботи Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Київській області за І півріччя 2018 року

24 липня в селі Виповзки, в адмінприміщенні приватного підприємства «Земля Переяславщини» відбулася  нарада за підсумками роботи Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Київській області за І півріччя 2018 року під головуванням  начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Фатхутдінова.

В нараді взяли участь голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації  Юрій Клименко, голова Яготинської райдержадміністрації  Василь  Шмигановський, голова Переяслав-Хмельницької районної ради Петро Качкалда, керівник ПП «Земля Переяславщини» Олександр Ярема, голова ревізійної комісії ТОВ «Сільськогосподарське підприємство ім. А.Г. Кравченка» Володимир Семеняка, в.о. начальника Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області Тетяна Бугай, заступник начальника управління Любов Максимець та керівники структурних підрозділів.

Олександр Ярема коротко розповів присутнім про діяльність ПП «Земля Переяславщини», а саме:  господарство входить  в п’ятірку кращих платників податків району, обробляє 4200 га землі – вирощує пшеницю, ріпак, соняшник, ячмінь, сою. Є поголів’я свиней та великої рогатої худоби.

  В селі працюють ФАП, школа, сільська рада, магазини. Господарство допомагає жителям села та пайовикам в обробітку городів.

Про роботу управління за І півріччя 2018 року доповіли заступник начальника управління Любов Максимець, начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Олександр Касьян, начальник Яготинського відділу обслуговування громадян Віта Кононенко та начальник фінансово – економічного відділу Валентина Дзюба.

Робота Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області  протягом звітного періоду була спрямована на наповнення бюджету фонду, співпрацю з місцевими органами влади та роботодавцями, у визначені законодавством терміни проводились призначення та перерахунки пенсій, здійснювався прийом громадян, проводилась роз’яснювальна робота серед пенсіонерів, громадян працездатного віку та  учнівської молоді  на виїзних прийомах, зустрічах за місцем проживання та у трудових колективах.

Дуже велика увага приділяється роботі з учасниками АТО та членами сімей загиблих військовослужбовців.

Наостанок Василь Гайнулович визначив основні напрямки для подальшої успішної роботи управління, а саме: активізувати інформаційну – роз’яснювальну роботу з населенням, залучення страхувальників до реєстрації на веб – порталі Пенсійного фонду, СМС – інформування населення.

Начальник головного управління та запрошені гості подякували колективу управління за злагоджену, чітку роботу, побажали подальших успіхів у нелегкій праці.

 

Додати коментар