Міськрайонним центром зайнятості проведено презентацію роботодавця

Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Перевага презентації це можливість для безробітних безпосередньо зустрітися з роботодавцем, з’ясувати всі питання, що виникають у людини під час індивідуальної співбесіди.  

29 травня 2018 року Переяслав-Хмельницьким міськрайонним  центром зайнятості було проведено презентацію роботодавця – Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу державної  виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області.  У роботодавця  виникла потреба в працівниках за такою професією, як діловод.

Головний державний виконавець Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу державної  виконавчої служби Ірина Білодід  розповіла присутнім   про діяльність організації, умови праці та рівень заробітної плати.  Захід сприяв прямому контакту тих хто пропонує роботу та тих хто її шукає.

Під час активного діалогу з представником роботавця шукачі роботи отримали відповіді на всі питання, які їх найбільше цікавили.

Додати коментар