Відбулось засідання комітету доступності

30.05.2018 року відбулось засідання комітету доступності при виконавчому комітеті міської ради. Були заслухані питання:

  1. Про стан будівництва пандусів на соціально-побутових об’єктах міста (за окремим списком).
  1. Про стан доступності осіб з інвалідністю до багатоповерхових будинків.
  2. Про працевлаштування осіб з інвалідністю.

По першому питанню інформувала начальник відділу з питань охорони праці Мусієнко О.Г. Вирішено на 4 керівників соціально-побутових об’єктів міста, які ігнорують будівництво пандусів, передати матеріали на адміністративну комісію міської ради.

По другому питанню заслухано інформацію начальника ВУЖКГ Слюсаря О.М.  Всі заяви, які надходять від осіб з інвалідністю по встановленню пандусів, задовольняються своєчасно. Інформацію прийнято до відому.

По третьому питанню інформувала директор центру зайнятості        Красова  Л.А.  На обліку з початку 2018 року перебуває 58 осіб з інвалідністю. Працевлаштовано 6 осіб. На навчанні перебуває 4 особи з інвалідністю. Інформацію прийнято до відому.

Прийнято також рішення всім соціальним службам міста,які працюють з особами з інвалідністю старше 18 років, провести агітаційну роботу по направленню їх на безкоштовне навчання у Всеукраїнській центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, який знаходиться в селі  Лютіж, Вишгородського району, Київської області.

Начальник управління М.В.Гуща

Додати коментар