Відбулося засідання комісії з питань реалізації державної цінової політики у житлово-комунальному господарстві

25.05.2018 о 13:00 у залі засідань міської ради під головуванням першого заступника міського голови Карнауха Григорія Миколайовича відбулося засідання комісії з питань реалізації державної цінової політики у житлово-комунальному господарстві. На комісії було розглянуто такі питання:

  1. Встановлення тарифів на послуги водопостачання, водовідведення та очистку стоків, які надаються КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ.
  2. Встановлення ТОВ «Генеруюча компанія «УКРСПЕЦТЕПЛО» тарифу розрахованого відповідно до частини четвертої та/або п`ятої статті 20 Закону України «Про теплопостачання» на теплову енергію, яка виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 137, м. Переяслав-Хмельницький (Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня) на рівні 90 % від середньозваженого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу для Київської області, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджету у розмірі – 1521,09 грн. за Гкал без ПДВ (1825,31 грн. за Гкал з ПДВ).

За результатами засідання було вирішено:

  1. Рекомендувати на розгляд виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради встановлення тарифів на послуги водопостачання, водовідведення та очистку стоків, які надаються КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ.
  2. Повернути подані документи щодо затвердження тарифу на теплову енергію ТОВ «Генеруюча компанія «УКРСПЕЦТЕПЛО» на доопрацювання.

Додати коментар