На Київщині спеціалісти Пенсійного фонду провели прийом громадян мобільною точкою доступу

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 № 638-р «Про реалізацію правопросвітницького проекту «Я маю право!» у 2017-2019 роках», наказу Міністерства юстиції України від 09.10.2017 № 3743/7 «Про затвердження Плану заходів Міністерства юстиції України з реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!» у 2017-2019 роках», 17.05.2018 року в  Переяслав – Хмельницькій міської ради та Дем’янецькій  сільській раді проводився прийом громадян мобільною точкою доступу за участю начальника Переяслав – Хмельницького міськрайонного відділу ДВС ГТУЮ у Київській області Григорія Соколова, в.о. начальника Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління ПФУ у Київській області Тетяни Бугай, завідувача Переяслав – Хмельницькою районною державною нотаріальною конторою Ярослава Коляденка, в.о. начальника Переяслав – Хмельницького міськрайонного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Київській області Наталії Хондошко.

В ході прийому надано 26 консультацій. Відвідувачі цікавились питаннями  земельного, адміністративного, договірного права та питаннями, які стосувались права на пенсію.

Начальником управління Тетяною Бугай було проведено опитування пенсіонерів села Дем’янці  щодо своєчасності виплати пенсії, порушень не виявлено.

Всі присутні на зустрічі отримали інформаційні матеріали та буклети «Я маю право!», по легалізації заробітної плати та трудових відносин, щодо переваг реєстрації користувачів на веб – порталі Пенсійного фонду.

Додати коментар