Фахівці Управління Пенсійного фонду провели “круглий стіл” з військовими пенсіонерами

18 травня 2018 року в Переяслав – Хмельницькому об’єднаному  управлінні Пенсійного фонду України Київської області відбулася зустріч у форматі «круглого столу» з представниками силових структур. В засіданні взяли участь в.о. начальника управління Тетяна Бугай, начальник Переяслав – Хмельницького відділу обслуговування громадян Ніна Бурчик, голова ради ветеранів Переяслав – Хмельницької районної організації ветеранів Переяслав – Хмельницького МВ ГУМВС України у Київській області Василь Ревега та представники цієї організації.

Учасники зустрічі обговорили зміни в пенсійному забезпеченні військовослужбовців відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.02.2018 року № 103 «Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби, та деяким іншим особам». Органи Пенсійного фонду України здійснили перерахунок пенсій, призначених відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб». Відповідно до цієї постанови перерахунку підлягали пенсії 27767 військових пенсіонерів, які перебувають на обліку в головному управлінні Пенсійного фонду України у Київській області.

У квітні місяці профінансовано виплату військових пенсій за основною відомістю, а також додатковими відомостями виплачено доплату перерахованих пенсій за період з січня по квітень 27767 особам  на суму 122 млн. грн. В середньому розмір пенсії підвищено на 1500 грн. Учасники засідання отримати відповіді на всі питання, які є наразі першочерговими для даної категорії пенсіонерів.

До відома присутніх також доведено інформацію про переваги дистанційного отримання послуг з використанням веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України та розповсюджено буклети.

Додати коментар