На Спартакіаді Київщини команда Переяслав-Хмельницького ЦПТО посіла перше місце

В місті Фастові відбулися змагання з легкої атлетики ІІ етапу спартакіади Київської області серед учнів ПТНЗ, де взяли участь 9 команд, серед яких була і команда спортсменів ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти», які захищали честь міста Переяслава-Хмельницького: Остапець Владислав, Пручай Юрій, Ігнатович Катерина, Птуха Олександра, Ладік Тетяна, Скидан Василь, Сулима Ростислав, Касьян Ольга, Глоба Олександра, Могильний Денис, Клустий Андрій, Погурський Богдан, Кадук Марія, Карабанов Євгеній.

Успішний виступ нашої збірної розпочала Ігнатович Катерина, яка не залишила жодних шансів на дистанції 100 м серед дівчат. Вона ж перемогла в стрибках в довжину з розбігу, третьою тут була Птуха Олександра. Підтримали почин дівчат і юнаки. Остапець Владислав був другий на стометрівці та третій в стрибках. Ладік Тетяна перемогла на дистанції 400 м. Глоба Олександра була першою у бігу на 800 м, Могильний Денис продемонстрував майстер-клас на дистанції 1500 м. Клустий Андрій переміг у штовханні ядра серед юнаків, серед дівчат у штовханні другою була Глоба Олександра. Естафети 4 по 100 м завершали ці змагання, головними героями яких в усіх представлених видах, були спортсмени Переяслава-Хмельницького. І тут не сталося сенсації. Серед дівчат вихованки ЦПТО були першими, а юнаки, напевно, “дякуючи” господарям за гостинність поступилися 0,2 секунди на фініші.

У підсумку команда Переяслав-Хмельницького ЦПТО посіла ПЕРШЕ місце, друге – Катюжанське ВПУ, третє – Фастівський ЦПТО. В особистому заліку переможці та призери нагороджені грамотами, а в командному ще й кубками. Особиста подяка Мальченку Миколі Володимировичу та Самолюку Анатолію Ананійовичу.     Підготували команду викладачі фізичної культури Переяслав-Хмельницького центру професійно-технічної освіти Ткаченко Микола Олександрович і Назаров Юрій Михайлович.

Додати коментар