Інформація про грантову підтримку для ВПО та місцевого населення м. Києва та Київської області

До уваги мешканців міста Переяслав-Хмельницького та Переяслав-Хмельницького району, бажають отримати міжнародну допомогу на розвиток самозайнятості та мікропідприємництва.

Громадська спілка «Програма сприяння відродження та інтеграції сходу України «Донбас» в якості виконавчого партнера розпочинає реалізацію Проекту Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ) «Зміцнення самозабезпечення внутрішньо переміщених осіб та громадян, що постраждали від конфлікту в Україні».

Проект реалізується за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччини, що діє через «Німецький Банк Розвитку», та має на меті покращення можливостей для самозабезпечення та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та мешканців регіонів, які зазнали наслідків конфлікту (умови проекту додаються).

Громадська Спілка розпочинає прийом заявок на участь у проекті у Києві та Київській області за напрямками: самозайнятість та мікропідприємництво.

До участі в проекті запрошуються:

  • Внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей, а також Криму, що проживають в усіх областях України
  • Місцеві мешканці з усіх областей України (територія, підконтрольна уряду України)
  • Віком від 18 до 60 років

За напрямком «Мікропідприємництво» запрошуються діючі суб’єкти підприємництва (фізичні та юридичні особи), віком від 18 до 60 років, які є одноосібними власниками бізнесу та зареєстровані до 01.01.2017 року.

ЯК ДОЛУЧИТИСЯ ДО ПРОЕКТУ

Необхідно заповнити анкету учасника проекту разом з консультантом виконавчого партнера – Громадської Спілки “Програма сприяння відродженню та інтеграції сходу України “Донбас”:

Кузнецова Крістіна 095-890-57-03  kuznetsova.k@gsdonbas.org.ua

та надати (надіслати) копії (чіткі скани, фото) наступних документів:

 – паспорту

 – ідентифікаційного коду

 – довідки ВПО (для переселенців).

– свідоцтва про реєстрацію (або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців) (за наявності)

Оголошення_ВПО

Додати коментар