До Переяслава-Хмельницького вчергове завітали волонтери Міжнародного благодійного фонду “Давай допоможемо” (Фоторепортаж)

21 квітня, до геріатричного відділення Переяслав-Хмельницького Центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів, що розташований на вул. Петропавлівській, 123, завітали представники Міжнародного благодійного фонду “Давай допоможемо”. Підопічним цього закладу вони привезли в дарунок пилесос, перукарську машинку та смаколики.

Волонтери дружно висадили 100 кущів смородини та багато кущів квітів на клумбах. Розважали стареньких як волонтери так і група з Києво-Могилянської академії “Божичи”.

За дорученням директора та засновника цього фонду Ольги Бондаренко волонтери привітали присутніх із Великоднем та пообіцяли й надалі піклуватися про людей, які через певні обставини були змушені покинути свої рідні домівки.

Директор Переяслав-Хмельницького Центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів Раїса Голованова подякувала благодійникам за щирі подарунки та дружню співпрацю, яка триває вже три роки.

«Хочу танцювати». Один незвичний день в будинку для престарілих на Київщині (відео)

Додати коментар