Губернатор Київщини представив нового голову Переяслав-Хмельницької РДА

13 квітня в місті Переяславі-Хмельницькому голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган представив активу району нового керівника. Згідно з розпорядженням Президента України Петра Порошенка від 07.04.2018 року №59/2018-рп, головою Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації призначено Клименка Юрія Васильовича.

Відбулося представлення за участі начальників управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників районних служб, установ та організацій, депутатського корпусу, керівників органів місцевого самоврядування та громадськості.

Привітавши Юрія Васильовича із призначенням, голова облдержадміністрації окреслив завдання, над реалізацією яких має працювати виконавча влада спільно з органами місцевого самоврядування, депутатським корпусом та громадою в цілому. Олександр Любомирович зазначив, що  Переяслав-Хмельницький район є перспективним сільськогосподарським районом, який може одним із найперших у Київській області завершити етап об’єднання територіальних громад.  Також, закликав не зупинятися на досягнутому, адже на керівництво району державна влада і, насамперед, громада покладає великі сподівання. Тому потрібно докласти максимум зусиль в напрямі залучення ресурсів для покращення життєдіяльності району. Також, губернатор області висловив впевненість, що життєвий досвід, досвід керівної роботи та підтримка громади новопризначеного керівника району дасть максимально позитивний результат для подальшого розвитку Переяславщини, та зазначив, що буде особисто пильно відслідковувати всі процеси.

У своїй промові Юрій Клименко висловив щиру подяку за високу довіру, а також запевнив, що продовжить працювати задля процвітання та покращення життя жителів району. І тому зосередить увагу над реалізацією завдань державної ваги, втілення урядових реформ, дотриманні плану розвитку району та прийнятті виважених та ефективних рішень задля добробуту громади.

Привітали новопризначеного очільника району голова Переяслав-Хмельницької районної ради Петро Качкалда, Переяслав-Хмельницький міський голова Тарас Костін, Гайшинський сільський голова Олександр Тур та Великокаратульський сільський голова Олександр Середній, які наголосили на своїй підтримці та об’єднанні спільних зусиль у реалізації програм соціально-культурного та економічного розвитку району задля досягнення оптимальних результатів та добробуту громади району.

Сайт Переяслав-Хмельницької РДА

Додати коментар