В Переяславі-Хмельницькому відбулись родинні змагання «Тато, мама і Я – спортивна сім’я» (Фоторепортаж)

14 квітня в ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулись міські змагання серед спортивних родин  «Тато, мама і Я – спортивна сім’я». Організатором змагань виступив відділ з питань фізичної культури, молоді та спорту виконкому міської ради, спільно з відділом освіти, служби   у справах дітей та сім`ї, а також центру соціальної служби для сім`ї, дітей та молоді.

На початку змагань учасників та присутніх з напутніми словами привітали – заступник міського голови, начальник міського відділу освіти та директор школи №2. В змаганнях прийняло участь 10 родин із шкіл міста. Змагання проходили в двох  вікових  групах – молодша 7-9 років, старша 10-12 років.

Серед учасників вікової групи 7-9 років місця розподілились наступним чином:

І місце родина Тимофія Гребенщикова (ЗОШ № 6);

ІІ місце родина Ждани Білоусько (ЗОШ № 2);

ІІІ місце родина Анастасії Тонконог (ЗОШ № 1).

У віковій групі 10-12 років:

І місце родина Вікторії Грейлін  (Гімназія);

ІІ місце родина Богдана Поночовного ( ЗОШ №6);

ІІІ місце родина Софії Доброскок (ЗОШ №5).

Переможці та призери змагань отримали від відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту грамоти, медалі та кубки відповідних ступенів, а також всім учасникам змагань були вручені подарунки від служби   у справах дітей та сім`ї.

Організатори турніру висловлюють подяку директору ЗОШ №2 Одинець Валентині Вікторівні за надання спортивного залу та директорові Дитячо-юнацької спортивної школи, головному судді змагань Буряк Людмилі Іванівні за об’єктивне суддівство.

Додати коментар