В Переяславі-Хмельницькому презентували електробус (Фоторепортаж)

10 квітня в місті Переяслав-Хмельницький презентували новітній електрoбус Skywell в рамках реалізації Програми “Розвитку  пасажирського транспорту у місті Переяславі-Хмельницькому на 2018-2019 роки”. На презентації були присутні міський голова, перший заступник міського голови, заступник міського голови, депутати міської ради, члени виконкому, місцеві автоперевізники, жителі міста та представники ЗМІ.

Представники офіційного дистриб’ютора компанії “Skywell” ТОВ “СКАЙВЕЛЛ Україна” та члени громадської організації “Агенція енергетичних реформ України” розповіли учасникам заходу:

–   Максимальна швидкість електробусу складає до 70 км/ч., запас ходу 300 км (при середньо-статистичному маршруті 230-250 км/ день), собівартість км – 0,50 грн, на зарядку потрібно всього від 0,6 до 1,3 години, система теплових насосів, ходова MAN – перелік лише частини всіх переваг електробусу. Інноваційні комплексні рішення, які відкривають нові можливості комфорту, ефективного використання ресурсів, турботи про навколишнє середовище і мешканців міст. Істотна економія на паливі і обслуговуванні дозволяє значно знизити експлуатаційні витрати і вартість проїзду. Комфорт пасажирів і комфорт водія – це основні пріоритети реалізовані в конструкції електроавтобусів SKYWELL. М’яке LED освітлення, комфортні сидіння, підсвічування сходів, зручні поручні і низька підлога, комфортний клімат в будь-який час року. Сидіння водія з електропідігрівом, регулювання в шести напрямках з регульованою спинкою і індивідуальним підігрівом і охолодженням, система відеоконтролю паркування і дверей під час зупинок.

Додати коментар