Відбулася робоча зустріч заступника міського голови, представників соцсфери міста з керівницею Центру ветеранського розвитку УГСП Тетяною Кузьменко

27 вересня відбулася робоча зустріч Оксани СТЕПАНЕНКО, заступника міського голови, Володимира МАРЧЕНКА, начальника управління соціального захисту населення, Юлії Ляльки, директорки центру соціальних служб з Тетяною Кузьменко, керівницею Центру ветеранського розвитку університету Григорія Сковороди в Переяславі.
Зустріч була присвячена обговоренню алгоритму надання спектру послуг ветеранам, ветеранкам та демобілізованим особам Переяславської громади.
Успішна реалізація ветеранської політики полягає у забезпеченні професійної, соціальної адаптації та психологічної підтримки в системі переходу від військової служби до цивільного життя, яка в свою чергу дозволить зменшити негативний вплив військового конфлікту на психічне здоровʼя та покращить життя захисників.
У ході робочої зустрічі напрацьовані шляхи подальшої взаємодії Центру ветеранського розвитку та структурних підрозділів органів місцевого самоврядування у наданні підтримки ветеранів війни.

 

Додати коментар