Вівторок, 17 Вересня 2024

Переяслав

1116 років від першої літописної згадки

Офіційний сайт
Переяславської міської територіальної громади

Menu

У Переяславі започаткували новий футбольний турнір 8х8: перші ігри догравали потемки

У Переяславі започаткували новий футбольний турнір 8х8: перші ігри догравали потемки

На Переяславщині започаткували новий турнір з футболу – 8х8. Ці ігри проходитимуть щосуботи в Переяславі на стадіоні Валерія Лобановського. Взяти участь у змаганнях зголосилося сім команд. Як пройшов перший тур, бачив Переяслав.City.

Формат турніру та хто бере участь

Новий турнір організувала Федерація футболу Переяславщини. На участь у змаганнях подали заявки сім команд: Ратибор, Вовчків, Бурти, Матадор, Мирне, Boss та Juk Store. Ігри пройдуть у два кола. Команди гратимуть на пів поля, два тайми по 30 хвилин із п’ятихвилинною перервою.

Урочисте відкриття турніру в перший день, 14 вересня, організатори затримали на пів години, розпочавши близько 17:00. Здавалося б, нічого такого. І перші дві гри відбулися за звичайних умов світлового дня. А от третю гру команди вже змушені були догравати фактично у темряві – близько 20:00, при тому, що ігрове поле на стадіоні не освітлюється. Проте про все по черзі.

Матчі першого туру

Оскільки заявок подало непарне число команд, то згідно з жеребкуванням, команда “Бурти” пропускала ігри першого туру. У першій грі туру зустрілись непримиримі суперники за підсумками інших ігор – комнади “Boss” та “Матадор”. Гра пройшла в упертій боротьбі й завершилась перемогою “Boss” із мінімальним рахунком 1:0.

Не менш вперта боротьба відбулась й у другому матчі, де зустрілись команди з Вовчкова та з Мирного. М’яч, який забив ще в середині першого тайму Максим Федоренко, також виявився єдиним. Гравці Вовчкова впродовж гри не раз могли подвоїти, а то і потроїти рахунок, але на заваді стала впевнена гра воротаря з Мирного та доволі повільні дії нападників Вовчкова. Гравці подовгу обробляли та підлаштовували м’яч під ногу, що захисники встигали “накрити” удар.

В атаці команда "Вовчків"В атаці команда “Вовчків”

У гру вступили сутінки

Перший тайм третьої гри між командами “Ратибор” та “Juk Store” розпочався за світлої пори. На четвертій хвилині рахунок відкрив “Juk Store”. В сутолоці біля воріт “Ратибора” гравець “Juk Store” зумів проштовхнути м’яч мимо воротаря. Цей гол виявився єдиним у першому таймі.

У другому таймі в гру вступили сутінки. І уже на початку тайму гравці “Juk Store” відзначились вдруге. Кілька моментів, аби забити м’яч у відповідь, мали й “ратиборівці”, але не скористались можливостями. В середині другого тайму через сутінки вже стало складно й розрізняти гравців на полі. Такою ситуацією краще скористалась команда “Juk Store” – вони змогли ще тричі відзначитись у воротах суперника. Тож загальний рахунок 5:0 на користь “Juk Store”.

В наступному турі 21 вересня зіграютьтакі пари команд:

  • “Ратибор” – “Вовчків”;
  • “Бурти” – “Boss”;
  • “Матадор” – “Juk Store”.
  • Команда з Мирного вихідна.

Небезпечний удар ратиборівця Олега КожухівськогоНебезпечний удар ратиборівця Олега Кожухівського

В атаці команда "Ратибор"В атаці команда “Ратибор”


На початку другого тайму сутінки вже "нависли" над стадіоном. Небезпечний момент біля воріт "Ратибора"На початку другого тайму сутінки вже “нависли” над стадіоном. Небезпечний момент біля воріт “Ратибора”

Додати коментар