У Переяславській громаді відбулося нагородження напередодні Дня фізичної культури і спорту в Україні (Фото)

Стало доброю традицією у другу суботу вересня, згідно з Указом Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94, відзначати День фізичної культури і спорту. Цього року ця дата – 14 вересня.

Це свято прихильників здорового способу життя, оздоровчо-фізкультурного та спортивного руху, ветеранів спорту. Заходи, які відбуваються в цей день, сприяють популяризації та розвитку здорового способу життя. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

Сьогодні у стінах міської ради відзначили тенденцію до популяризації спорту та здорового способу життя, тут зібралися ті, хто разом зі своїми вихованцями кує спортивну славу нашої громади і нашої держави, і ті хто пропагує здоровий спосіб життя: керівники спортивних установ, спортсмени, тренери, ветерани спорту.

Присутні вшанували пам’ять наших Героїв  хвилиною мовчання та висловили щирі слова вдячності нашим захисникам за можливість жити у незалежній та вільній Україні та прославляти її спортивними досягненнями.

Участь у заході взяв голова Бориспільської військової адміністрації Руслан Дяченко, який привітав причетних з Днем фізичної культури і спорту та вручив почесні грамоти і подяки викладачам та спортсменам Переяславської міської територіальної громади.

Заступник міського голови Оксана Степаненко передала вітання присутнім від міського голови та за його дорученням подяки та сувеніри вручила кращим з кращих. Житель громади Петро Пурденко передав сувенір для тренера-викладача з боксу Олександра Смірнова. Провів захід начальник відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Валерій Мільгевський.

Додати коментар