БФ Альони Вінницької разом з командою @Переяславський центр зайнятості підписали Меморандум про співпрацю

БФ Альони Вінницької разом з командою @Переяславський центр зайнятості завітали до #Український_центр_ветеранів Український державний медико-соціальний центр ветеранів війни. В рамках візиту був підписаний Меморандум про співпрацю.

Також команда благодійного фонду представила хлопцям, що тут лікуються, програму психологічного відновлення та професійної перекваліфікації «Нова перспектива», за якою ветерани та члени їхніх родин можуть вивчитися та отримати диплом психолога. Зокрема запросили взяти участь в оздоровче-освітньому проєкті «Ветеранська хата».

Старт проєкту запланований на жовтень і зараз якраз відбувається набір учасників. «Ветеранська хата» – це можливість поправити своє ментальне здоров’я. Унікальна програма розроблена психологом, ветераном російсько-української війни. На базі санаторію під Києвом учасники проєкту на вихідних протягом трьох місяців проходять групові та індивідуальні сесії, арттерапію, також можуть розслабитись в басейні, сауні тощо. Проєкт розрахований на ветеранів, членів їхніх родин (це можуть бути, дружині, сестри, матері, кохані, наречені), жінок, що зазнали значного травмуючого досвіду через військові дії. 

Додати коментар