Відбулася зустріч виконавчого директора Благодійної організації «Надія і житло для дітей» Галини Постолюк з працівниками органів місцевого самоврядування Київщини

20 серпня відбулася зустріч виконавчого директора Благодійної організації «Надія і житло для дітей» Галини Постолюк з працівниками органів місцевого самоврядування Київської області.

Від Переяславської громади участь у зустрічі «Заходи гуманітарної допомоги і підтримки для зміцнення системи захисту та опіки дітей в Україні»взяли начальник Служби у справах дітей та сім’ї Людмила Борисюк та директорка центру соціальних служб Юлія Лялька.
БО «Надія і житло для дітей» понад 26 років реалізує в Україні проєкти, націлені на зміцнення системи захисту дітей та надання комплексних сімейно-орієнтованих послуг на рівні територіальних громад.
Основний акцент у діяльності БО – це розробка методик, технологій соціальної роботи, навчання фахівців, співпраця з організаціями та установами різних форм власності.
З квітня по липень 2024 року на території Переяславської громади за підтримки БО «Надія і житло для дітей» проведені групи взаємопідтримки для прийомних батьків та опікунських родин.
За результатами співпраці, центру соціальних служб та службі у справах дітей та сім’ї надані розкладні стільці та стіл, термопот (для організації проведення груп взаємопідтримки) та принтер.
Обговорені важливі етапи подальшої співпраці з БО на 2025 рік щодо впровадження інтегрованих соціальних послуг в громадах.

Додати коментар