«Київобленерго» звертається до мешканців Київської області з проханням бути уважними та обережними під час складних погодних умовах

Шановні споживачі!

За інформацією,наданою Українським гідрометеорологічним центром, 17-19 березня 2018 року очікується складні погодні умови. Прогнозується сильний снігопад, хуртовини, налипання мокрого снігу, ожеледь та посилення вітру до 15-22 м/с.

У зв’язку з цим, ПрАТ «Київобленерго» звертається до мешканців Київської області з проханням бути уважними та обережними.

З метою попередження нещасних випадків ураження електричним струмом компанія вкотре застерігає мешканців області:

– не намагайтесь самостійно відновити електропостачання. Роботи по відновленню електропостачання повинні виконувати лише фахівці енергокомпанії;

– при виявленні будь-яких пошкоджень електроустановок повідомте фахівців районних підрозділів або за телефон Кол-центру (044) 459-07-40. Звертаємо вашу увагу, що з об’єктивних причин, можлива велика кількість дзвінків, відповідно абоненти не зможуть додзвонитися до Кол-центру. Тому, у разі неможливості з’єднання з оператором Кол-центру, ви завжди маєте можливість скористатися меню самообслуговуванням – залишивши голосове повідомлення. Щоб залишити голосове повідомлення, вам необхідно зателефонувавши до Кол-центру обрати меню самообслуговування натиснувши «1» – «Меню самообслуговування», далі «4» – «Прийом пропозицій» та «1» – «Залишити усне повідомлення». Залишаючи повідомлення, просимо чітко зазначати адресу або особовий рахунок, контактний номер телефону та суть вашого звернення.

Також, у випадку необхідності отримати інформацію щодо аварійних вимкнень ви можете звернувшись до нас в електронному вигляді на поштову скриньку:Personal.Page@koe.vsei.ua.

Додати коментар