Шановні користувачі послуг КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа»!

КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа» доводить до відома Споживачів, які отримують послугу з постачання теплової енергії про завершення робіт з підготовки котелень підприємства до початку нового опалювального сезону 2024/2025 років.
В минулі опалювальні періоди ми робили все для того , щоб навіть під час військового стану ви отримували своєчасні та якісні послуги з теплопостачання в повному обсязі.
Для вчасної подачі тепла у Ваші оселі підприємству необхідно розрахуватися за спожиті енергоресурси минулого сезону та оплатити авансом закупівлю енергетичних ресурсів для вчасного розпочатку нового опалювального періоду.
Борг населення за спожиту теплову енергію станом на 13.08.2024 року становить 7 мільйонів 965 тисяч 155 гривень.
Так як тариф на послугу з постачання теплової енергії не піднімався з 2017 року, підприємство кожного року несе збитки та не вспромозі розрахуватися з Постачальниками енергоресурсів, що в свою чергу несе загрозу зриву початку нового опалювального сезону.
КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа» звертається до вас з проханням, по можливості, підтримувати наше підприємство та вчасно сплачувати за надані комунальні послуги.
Військовий стан в нашій державі не звільняє Споживачів від оплати за теплопостачання. В іншому випадку підприємство буде вимушене стягувати через суд Ваші борги з урахуванням пені, інфляційних нарахувань і судових та виконавчих зборів.
В разі відсутності можливості погашення заборгованості пропонуємо заключити договори на реструктуризацію боргу.
З повагою до своїх СПОЖИВАЧІВ КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа»

Додати коментар