Педагоги ліцею імені Володимира Мономаха взяли участь у навчанні з травма-інформованого підходу в освіті

Із 19 по 21 липня 2024 в Києві, в рамках проєкту “Рівні можливості для всіх”, в якому бере участь Переяславський ліцей імені Володимира Мономаха, було проведено навчання з травма-інформованого підходу в освіті.
Представники/ці ліцею активно долучилися до навчання, яке було не лише наповненим цікавою та корисною інформацією, а й сприяло ще більшій згуртованості та активізації. Завдяки професіоналізму тренерок Yevheniia Zarytska, Olga Leginkova на тренінгу панувала атмосфера довірливості, доброзичливості та співпраці. Ані спека, ані відключення електроенергії не стали причиною дискомфорту завдяки злагодженій роботі логістів, які підготували комфортний майданчик для проведення заходу з врахуванням всіх безпекових умов.
Ми вдячні за набуті знання та досвід, які обов’язково будуть використані в роботі, адже травма-інформований підхід є особливо важливим в умовах нинішньої реальності.
Під час тренінгу, його учасники/ці дізналися про 6 принципів травма-інформованого підходу, отримали практичні вправи та рекомендації для їх імплементації в освітній процес.
Дякуємо ЗСУ, організаторам/кам, тренеркам та всім, завдяки кому ця подія стала можливою.
Тренінг був проведений Making Cents International у співпраці з IREX у межах проєкту «Рівні можливості для всіх», що втілюється в рамках програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)” – у соцмережі повідомила заступник директора з виховної роботи закладу Анна Сахно.

Додати коментар