Моніторингова група Національної соціальної сервісної служби відвідала Переяславський центр життєстійкості

“Сьогодні разом з моніторинговою групою Національної соціальної сервісної служби відвідали Переяславський центр життєстійкості. А також – управління соціального захисту населення, служби у справах дітей. Спільно з головою Нацсоцслужби Vasyl Lutsyk провели зустріч із мером міста В’ячеславом Саулко та керівниками відділів, домовились про співпрацю в розвитку проєкту на території громади.
Побували в кімнаті психолога, дитячій, дізнались, чи можемо ще чимось допомогти.
Кожна людина зможе випрацювати навичку життєстійкості й бути здатною швидше включитися в активне життя навіть після кризових ситуацій – саме навчити цьому й покликані Центри Життєстійкості.
Самодостатня людина самодостатня у всьому. Саме такі українці здатні формувати самодостатні громади й державу.
Нагадаємо, Центри життєстійкості — це дружні безбар‘єрні простори, куди може звернутися кожен мешканець громади і отримати першу психологічну допомогу та іншу належну підтримку.
Це – пілотний проєкт Мінсоцполітики, що реалізується в межах Всеукраїнської програми ментального здоров‘я першої леді Олени Зеленської.
Дякуємо міжнародному фонду Nova Ukraine за те, що надають велику підтримку і надають нам можливість подорожувати Україною. Аби відкривати такі Центри підтримки для людей.” – допис зі сторінки благодійної організації “Help for Ukraine”.

Додати коментар