Представники Київщини взяли участь в семінарі «Школа освітлення Шредер» в місті Тернопіль

В м. Тернопіль 1 березня відбувся 3-й річний семінар «Школа освітлення Шредер». Семінар організовано для муніципалітетів, які використовують LED технології в громадському освітленні, або планують це зробити.

         На семінарі обговорені можливості залучення фінансування таких проектів, ознайомлено учасників з виробництвом. Свої команди фахівців з енергоменеджменту прислали  учасники проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки», міста Київщини, Васильків і наше місто Переяслав-Хмельницький. У складі делегації були: Устич Наталія Миколаївна – начальник управління економіки виконкому міської ради та  Мацаєнко Ірина Миколаївна – головний спеціаліст відділу економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконкому міської ради, Давид Модебадзе – заступник начальника КП Переяслав-Хмельницького ВУКГ.

         ШРЕДЕР працює на світлотехнічному ринку України з серпня 1990 року. Бренд Шредер є світовим та присутній у 45 країнах на п’яти континентах. За роки роботи в Україні компанією встановлено понад 500 тисяч високоефективних світильників для освітлення вулиць, автомагістралей, парків. Підприємство активно експортує в країни ЄС, Близького Сходу та Кавказу.

         Завод повного технологічного циклу, розташований в м Тернополі, виготовляє вуличні світильники крупно-серійними партіями за технологією конвеєрної зборки, залучаючи до цього висококваліфікованих і досвідчених операторів-складальників та ІТР.

         Підприємство сертифіковане за стандартами ISO 9001, 14001, OHSAS 18001, продукція і підприємство мають європейський галузевий сертифікат ENEC та декларацію відповідності СЕ. Дільниця збирання світлодіодних вуличних світильників відповідає стандарту захисту ESD. Якість наших оптичних систем та систем тепловідведення дає змогу надавати подовжений гарантійний термін аж до 10 років. 

         ТОВ «ШРЕДЕР» пропонує комплексні рішення з освітлення – від проектування до післягарантійного обслуговування, – включаючи світильники, інтелектуальні автономні та бездротові системи керування освітленням, вуличні меблі, системи спостереження, світлові індикатори та багато інших інтелектуальних функцій.

         Крім того відбулися ряд зустрічей щодо майбутньої співпраці у сфері енергозбереження. Зокрема відбулась робоча зустріч із директором ГО Енергетична Агенція “Альтернатива” щодо капітального ремонту мереж вуличного освітлення міста Переяслава – Хмельницького.

Додати коментар