Відбулося засідання оперативного штабу з питань підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Переяславської громади  

17 червня під головуванням заступника міського голови Тетяни Гич відбулося засідання оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення Переяславської міської територіальної громади в осінньо-зимовий період 2024/2025 року.

Тетяна Олексіївна подякувала за успішне проходження опалювального періоду 2023-2024 року. Одночасно наголосила, що розслаблятися не слід так, як не за горами і новий  період  до якого необхідно ретельно підготуватися, адже в умовах нинішніх реалій він буде дуже непростий.

Присутні заслухали оперативну інформацію про ситуацію щодо опалювального періоду від керівництва та представників тепломережі, ВУЖКГ, медичної сфери, відділу освіти, культури, газового господарства та Держенергонагляду.

Крім того, на засіданні штабу були обговорені інші проблеми, які можуть стати перешкодою в успішному початку та проходженні опалювального періоду.

Додати коментар