Відпустив своїх учнів-випускників у доросле життя і академічний ліцей імені Івана Мазепи

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.

Для  когось із учнів громади він був найпершим, найнезабутнішим, для когось – ще однією щаблиною до отримання атестату, а для 161 одинадцятикласника він став останнім,. Для них уже розпочалася справжня гаряча пора – спочатку – НМТ, а потім, вже як для абітурієнтів – вступ до вибраних вузів.

По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у Переяславському академічному ліцеї імені Івана Мазепи.

Після виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання в пам’ять про Героїв, які полягли у боях за цілісність нашої держави,  із щирими словами побажань до учнів та колег звернувся директор Олександр Батрак.

Олександр Петрович висловив впевненість, що в одинадцятикласників вистачить сміливості і наполегливості обрати правильну дорогу в житті і твердо йти до намічених цілей. Зробити майбутнє нашої країни квітучим, з високим добробутом і щасливим життям. А учням, які навчаються, побажав весело провести літні канікули. Подякував вчителям за почесний труд і батькам, що виховали гідних дітей.

Водночас директор закладу підбив і підсумки року. Подяки отримали учні, які посіли призові місця у наукових олімпіадах та конкурсах різного рівня.

Одинадцятикласники подякували своїм вчителям за турботу і розуміння, за ті знання, які вони вкладали у їхні голівки і презентували педагогам квіти.

Крім всіх побажань і поздоровлень присутні насолоджувалися танцювальними і вокальними номерами, які для них підготувала творча юнь закладу.

Після всіх привітань та подарунків  для випускників пролунав їхній останній шкільний дзвінок, і вони зі сльозами на очах, у супроводі своїх батьків, як  і сім років тому, вирушили на свій останній урок в шкільному житті.

 

Додати коментар