Обдарована молодь – запорука майбутнього нашої країни!

Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія України, джерело її авторитету в світі. Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства. Тож кожна дитина може стати успішною в житті, досягти значного успіху, знайти себе у суспільстві, реалізувати свої можливості на повну силу.

У 2023/2024 навчальному році 12 здобувачів освіти отримали призові місця на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та 5 дітей – за участь у творчих та інтелектуальних конкурсах обласного та Всеукраїнського етапів.  

Двоє талановитих дітей Переяславської громади 29 травня 2024 року були запрошені на обласне святкове дійство «Дипломні перегони» у Новосілківський академічний ліцей «Ерудит» Чабанівської селищної ради Фастівського району Київської області, а саме: здобувачка освіти Гайшинської гімназії Ілона Дем’яненко, яка зайняла ІІ місце на обласному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та отримала диплом ІІІ ступеня на ІV (фінальному) етапі даного Конкурсу та здобувач освіти Переяславського академічного ліцею імені Івана Мазепи Марко Вирівський, який посів І місце на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій (трудове навчання).

 Юні таланти на святі були відзначені дипломами та подарунками за свої високі досягнення. Решта переможців та призерів свої обласні нагороди отримають у закладах загальної середньої освіти на святі Останнього дзвоника.

 Піднятися на вершину слави допомогли здібним учням як особистісні якості, зокрема наполегливість, жага до знань, так і постійна допомога та підтримка справжніх фахівців справи, талановитих вчителів.

Вітаємо творчих учнів!

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

 

Додати коментар