Громадська організація “Будуємо Україну Разом” продовжує набір громад з областей, які постраждали від війни, щоб втілити локальні будівничі активності (БУРчики)

БУРчик – це локальна акція взаємодопомоги та добросусідства, спрямована надати підтримку родинам у скруті та надихнути мешканців громад брати відповідальність та долучатися до позитивних змін. Проєкт може тривати від одного до трьох днів (найчастіше на вихідних). Кількість залучених волонтерів/ок – 10 на один БУРчик.
Участь можуть взяти громади з Чернігівської, Сумської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Полтавської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Київської та Херсонської областей. Локальними волонтерами можуть стати люди віком від 14 до 35 років.
БУРчик допомагає громаді відбудувати соціально-важливу інфраструктуру, а волонтерам здобути корисні навички. Втілюючи акцію волонтери вчаться лідерству, управлінню процесами, відповідальності, довірі.
Громадам БУР допомагає в реалізації акції – забезпечує ресурсами, надає менторську підтримку та підсилює місцеву команду.
Для ініціативної групи – це можливість розвинути почуття відповідальності та навичку лідерства, а також навчитись механізму комплексного розв’язання проблем.
БУР прагне не тільки відбудувати, але й навчити, тому на БУРчику буде культурно-освітня програма, де мешканці та усі залучені зможуть відпочити та дізнатися щось нове для себе.
Реченець реєстрації 29 травня.
Посилання на реєстрацію https://cutt.ly/PeyqOPym
Громадська організація “Будуємо Україну Разом” заснована у 2014 році, як ініціатива  в межах Української освітньої платформи, що через волонтерство об’єднує та розвиває українську молодь. У 2021 році БУР розвинулась у незалежну організацію, що успішно реалізовує проєкти спрямовані на відбудову України та поширення неформальної освіти серед сучасної молоді.

Додати коментар