Неділя, 30 Червня 2024

Переяслав

1116 років від першої літописної згадки

Офіційний сайт
Переяславської міської територіальної громади

Menu

НІЕЗ “Переяслав”, Микола Томенко і відома артистка Наталія Сумська оголосили конкурс відеоробіт

Про проведення відкритого всеукраїнського конкурсу відеоробіт “Про НІЕЗ “Переяслав” керівництво заповідника, разом з поважними гостями оголосили 18 травня, у Міжнародний день музеїв, повідомляє Переяяслав.City.

На оприлюднення конкурсних умов до Переяслава завітали представник Фонду “Рідна країна” Микола Томенко та провідна українська акторка Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, Народна артистка України – Наталія Сумська. Про це написали на сторінці НІЕЗ “Переяслав” у фейсбуці.

Організатори конкурсу:
  • Національний історико-етнографічний заповідник “Переяслав”;
  • Фонд Рідна країна Миколи Томенка;
  • Національний університет біоресурсів та природокористування України;
  • Університет Григорія Сковороди в Переяславі.
  • учні від 12 до 17 років.

Умови:

  • зняти відеоролик про НІЕЗ «Переяслав», окремий музей чи кілька. Можна зробити короткий ролик про якийсь із експонатів;
  • відео опублікувати на своїй сторінці у соцмережі Instagram або Facebook і обов’язково відзначити профіль НІЕЗ “Переяслав”;
  • тривалість відео має бути до 1 хвилини для Reels або до 3 хвилин для звичайного допису;
  • переможця визначать за кількістю вподобайок на відео. А рішенням комісії оберуть ще одного призера.

Участь у Конкурсі безкоштовна!

Під час творчої зустрічі з нагоди відзначення Міжнародного дня музеїв про особливості і значення проведення конкурсу серед учнівської молоді присутнім на заході школярам розповів Олексій Лукашевич, директор НІЕЗ “Переяслав”. Микола Томенко оголосив про призовий фонд конкурсу, який загалом складає – 20 тисяч гривень.

Вячеслав Різник, представник Університету Григорія Сковороди в Переяславі, підтримав проведення конкурсу серед абітурієнтів вишу, Тетяна Радіоненко, завідувачка Меморіального музею Г.С. Сковороди поділилася власним досвідом зйомок відеороликів та секретами монтажу, а от Наталія Сумська привідкрила завісу особливостей акторської творчості, а також озвучила свої ідеї для майбутніх відеороликів.

Всі деталі конкурсу викладені у Положенні про проведення відкритого всеукраїнського Конкурсу відеоробіт “Про Національний історико-етнографічний заповідник “Переяслав”. Ознайомитися з ними можна ТУТ.

 
 

 

Додати коментар